Julie en Melissa

Ga naar beneden

Julie en Melissa

Bericht  Admin op zo dec 09 2007, 19:14Julie en Melissa stierven veel eerder

AMSTERDAM - Julie Lejeune en Melissa Russo, slachtoffertjes van moordenaar Marc Dutroux, zouden een hele tijd voor 20 maart 1996 zijn gestorven. Ze zouden bovendien in dezelfde put begraven zijn als de put waar het lijk van Bernard Weinstein, een kompaan van Dutroux, gevonden werd.

Dat schrijft La Dernière Heure zondag op basis van het boek van journalist Marc Metdepenningen, 'le Tome 2 des Grands Dossiers criminels en Belgique'.

Volgens Metdepenningen had Dutroux de kuil in een keer gegraven, op 20 november 1995. Het verzonnen verhaal van het verborgen houden en de toevallige dood van de twee Luikse kinderen op 22 maart 1996 door verwaarlozing van Michèle Martin, de echtgenote van Dutroux, tijdens zijn gevangenschap, zou in scène zijn gezet door het koppel om aan de verantwoordelijkheid van dubbele moord te ontlopen, aldus de krant.

De meisjes zouden veel eerder vrijwillig achtergelaten zijn in de kooi in het huis, zelfs kort na hun ontvoering. Volgens de hypothese van de journalist zouden ze er van de honger om het leven zijn gekomen.

Dutroux zit een levenslange gevangenisstraf uit en heeft tien jaar tbs opgelegd gekregen. Hij is schuldig bevonden aan drie moorden, evenals ontvoering en verkrachting van meerdere jonge meisjes. Een levenslange gevangenisstraf betekent in België letterlijk opsluiting tot aan de dood.

bron: http://www.kranten.com/artikel.html?id=3853716

Admin
Admin

Aantal berichten : 138
Registration date : 01-10-07

Profiel bekijken http://vijaybabu.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum