Ze erkende...

Ga naar beneden

Ze erkende...

Bericht  Admin op za dec 08 2007, 20:41

Vrouw kanoman verborg haar man


John Darwin, de Brit die vijf jaar geleden tijdens het kanoŽn 'verdween' en zich onlangs meldde bij de politie, deed dat omdat hij zijn zoons weer wilde zien. Bovendien had hij er genoeg van om zich steeds te verstoppen.

Dat heeft zijn vrouw Anne verteld in de Britse krant Daily Mirror. Ze erkende dat zij al die tijd wist dat haar echtgenoot nog in leven was. "Ik weet dat het ongelooflijk klinkt, maar al die tijd dat iedereen dacht dat John dood was, leefde hij bij mij", aldus Anne tegen de Britse krant.

Volgens Anne Darwin ensceneerde John zijn eigen dood om op die manier uit de schulden te komen, die in de tienduizenden ponden liepen. Door verzekeringsgeld te incasseren zouden de schulden kunnen worden afbetaald.

Anne probeerde destijds John ervan te overtuigen de verzekering niet op te lichten. Maar John bleef bij zijn streven. Op een dag kreeg Anne het nieuws van zijn verdrinkingsdood, waar zij op dat moment zelf ook in geloofde. "Ik dacht echt dat hij een ongeluk op zee had gehad en was verdronken."

Ruig leven
Maar elf maanden later stond John ineens weer op de stoep. Ze liet hem binnen. Het was duidelijk dat hij het moeilijk had gehad in de tussenliggende periode.

Daarna leefden ze samen als man en vrouw. Telkens als er bezoek kwam verschuilde John zich in een slaapkamer van een belendend pand, dat in handen was van de Darwins. Ook als de zoons van het paar bij hun moeder op bezoek kwam.

Anne Darwin: "Het viel niet mee om de schone schijn op te houden. Ik wilde het ze zů graag vertellen, maar ik zat er te diep in. Hoe kon ik ze ooit uitleggen dat hun vader nog in leven was?"

In 2003 werd John officieel doodverklaard en ontving Anne het overlijdensgeld "in goed vertrouwen". Eerder dit jaar verkocht ze haar eigen huis en vertrokken zij en John naar Panama, waar zij in de tussentijd een eigen huis hadden gekocht.

De beide zoons (29 en 31 jaar) hebben ondertussen woedend gereageerd en willen niets meer met hun ouders te maken hebben. Anne zegt in het kranteninterview enorm spijt te hebben. Ze wil het uitgekeerde verzekeringsgeld terug betalen.
bron: www.nos.nl/nosjournaal/_kanoman.html

Admin
Admin

Aantal berichten : 138
Registration date : 01-10-07

Profiel bekijken http://vijaybabu.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum