Aandacht van Yvon & Visa Versa

Ga naar beneden

Aandacht van Yvon & Visa Versa

Bericht  iemand op do nov 29 2007, 04:30

Eén van de topics op vonne's weblog is: Laughing

Wat wij inmiddels weten van Barba Bob.


Inmiddels weten we het één en ander van Barba Bob, alias Prem Ojas, alias The Clown, alias Jaap Stokker, alias Ibrahim enz enz. Wij weten inmiddels ook dat hij een homepage heeft met een forum. Dat forum heeft uiteraard een besloten afdeling. Dat kon niet uitblijven, daar hebben we maar even een aantal screenshots van gemaakt. Open je één van de onderwerpen bv. Liever Twee dan zie je deze foto. Op zich niks mis mee, met 2 kinderen die een banaantje eten, maar het idee dat deze ranzige gasten er ideeën bij hebben waar wij misselijk van worden zegt toch wel veel over de zg onschuldige gedachtes die ze zg hebben! Yvonne heeft nog een kopie van de ID kaart van R. K. uit 6523 NIJMEGEN. ©

Posted: November 28th, 2007

Inmiddels weten 'wij' ook het een en ander van Yvonne, alias Admin, alias Ad Struyk, alias Ed, alias Mevr. ten Cate enz enz. Ooit eens in de ban om straathonden in thailand te redden, ooit een strijdster tegen voormalig NVD en tegenwoordig PNVD. Van af die tijd dat ze 'wondere wereld' was heb ik kennis kunnen maken met haar en haar tegenstrijdigheden, als voorbeeld; wel andere er op wijzen dat ze de nederlandse wet moeten toepassen, dat men zich aan de nederlandse wet moeten houden. Maar aan de andere kant de wet aan haar laars lapt. De beste voorbeelden en nog meer kunt u lezen op overvonne. Er zijn uiteraard nog wel meer anti vonne sites. o.a. http://vonne.wordpress.com

Het is natuurlijk wel grappig dat ze reclame maakt voor "pedo" sites, zo hoeven de pedo's alleen maar even op haar site te kijken, om te zien of er nog een leuke pedo site is.
Dit forum is meer een artisten forum, waar ook gediscuseerd kan worden over pedofilie en er ook op de foto afdeling plaatjes gezien kunnen worden van minderjarige kinderen. Echter dit forum staat niet boven de wet en zal dus plaatjes die verboden zijn direct bij het ondekken verwijderd worden - Dat is ook de reden waarom er naast het logo : "Alles kan, nou ja alles?" te lezen is.

Ook heel grappig te lezen dat de fantasien van Yvon verdergaan dan die van mij:
"het idee dat deze ranzige gasten er ideeën bij hebben waar wij misselijk van worden zegt toch wel veel over de zg onschuldige gedachtes die ze zg hebben!" geek
Ook heel grappig dat ze schrijft: "een kopie van de ID kaart van R. K. uit 6523 NIJMEGEN." Ze bedoeld dat ze een i.d. copy heeft van mij, omdat ik die zelf heb gestuurd aan haar, en dat ze weet dat een vriend van me nog al goed is in het klaarmaken van eten, mijn vriend was voorheen huiskamer kok, nu zelfs bezig met veel meer wat u allen kan lezen op zijn site.

Ik heb zelf minder nicknames gebruikt als zij zelf maar de nickname Ibrahim heb ik ook nooit gebruikt en zal ik nooit gebruiken, omdat deze naam te veel lijkt op de naam Abraham en uiteraard zal ik de naam van haar voor voor voor ... vader niet gebruiken.
http://home.comcast.net/~hzrabbie/g0000135.html#I0089

Hopelijk zijn er door haar reclame, ook meer bezoekers. De bezoekers kunnen zelfs als gast posten, dus je hoeft niet eerst member te worden, dan als men member is, zijn er ook meer dingen te zien, die voor niet leden niet te zien zijn, er kunnen daar ook plaatjes te zien zijn, uiteraard geen plaatjes waar de wet bezwaar tegen heeft.

Naast deze informatie kan ik nog veel meer vertellen over Yvon, dit doe ik echter niet omdat het zonde van mijn tijd zal zijn. bounce Voor de rest wens ik een ieder nog een prachtige dag toe, met veel liefde.

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Speciaal voor vonne & co

Bericht  Admin op do nov 29 2007, 05:20

Nog een tip voor Vonne en haar schizofreene lot genoten:
http://sppspa.wordpress.com Basketball

Admin
Admin

Aantal berichten : 138
Registration date : 01-10-07

Profiel bekijken http://vijaybabu.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Wat wij inmiddels weten van Barba Bob. / update

Bericht  iemand op do nov 29 2007, 05:36

update


Wat wij inmiddels weten van Barba Bob....

Zal nu moeten zijn:
Wat wij inmiddels weten van Piet Pedro... lol!

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Parodie op de PNVD...

Bericht  iemand op do nov 29 2007, 13:19

Maar door omstandigheden was ik deze kwijt geraakt. Daarom wil ik Pedro Piet, de nieuwe naam van Banned, en al zijn gespleten persoonlijkheden bedanken

Stond er te lezen op de site van yvon.

Smile Graag gedaan.

Mocht je 't volgende keer kwijt zijn, door vage omstandigheden en wil 'm nog eens lezen
zoek dan met http://www.blackle.com op "wondere wereld pnvd" en je zal 'm vast een paar keer tegen komen.

Eerlijk gezegt zou je nu naar een jaar eens kunnen vertellen wie het nu eigelijk geschreven heeft,
omdat ik jou zelf niet in staat zie zo iets grappig te schrijven, daar ben je veel te serious voor.
Basketball

trouwens mijn persoonlijkheden zijn niet gespleten.Ik wou nog een hele flauwe opmerking plaatsen, maar doe dat toch maar niet, wegens je dan wellicht een shagerijnige dag zal hebben, en dat wens ik jou zelfs niet toe.
Maar ik denk dat de lezer wel doorheeft welke opmerking het zou kunnen zijn.
pirat

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

de wondere wereld van de PNVD...

Bericht  iemand op do nov 29 2007, 14:16

@ Yvon. Nu jij zo blij bent met 'jouw' geschreven stuk "de wondere wereld van de PNVD..."
dacht ik er moet toch ergens daarop weer een paradie zijn, geschreven door DNH
Na een tijdje gezocht te hebben heb ik 'm gevonden, hier is het.

Je bent HETERO (of homo, maakt de hetero's niks uit!), grijpt kinderen vanaf zestien jaar (sex na 16 jaar mag)... nadat je ze vol hebt gegoten met drank (mag ook) en sigaretten.

Ondertussen rijdt je gewoon met je auto kinderen dood en vergiftig je kinderen met je uitlaatgassen (mag allemaal), lees en schrijf hoe slecht pedofielen zijn (is geen discriminatie), ben tegen dierensex maar voor bio-industrie (waar miljoenen onschuldige dieren een afschuw'lijke dood in worden gejaagd)

Daarna ga je twee maal betalen (voordat de overheid de NS verkocht hebben we allemaal belasting voor diezelfde NS betaalt, en van de verkoop nooit een cent gezien, de kaartjes werden alleen maar duurder) voor de trein die volzit met buitenlanders die je haten omdat je blank bent, en die je willen vermoorden als je met je blote bast buitenloopt (hebben nog nooit een naakt iemand gezien, dus die worden alleen al geil wanneer ze een blote bast zien!)

Thuis besluit je nog even langs een verslaafde hoer te gaan (doet alles voor geld, zestien of niet)
waarna je je verlekkerd aan al die slechte kinderen die in gedwongen therapie zitten tussen jeugdwerkers die zelf zo geil van hun worden, of sla je gewoon de kinderen van je nieuwe vriendin dood (mag allemaal, zeer lage straf).
Ondertussen geef je lekker af op die pedofielen en hoe slecht die wel niet voor kinderen zijn, en muilkorf je natuurlijk de stemmen van pedofielen, want die mogen niet gehoord worden.
En kinderen hebben al helemaal niks te vertellen! (die mogen alleen maar luisteren)

Natuurlijk is dit maar een voorbeeld en kun je ook gewoon naar jonge hoertjes van zeventien of nog jonger (zijn er toch wel, alleen stiekum natuurlijk), of rij je met je auto kindereren van alle leeftijden lekker longkanker met je uitlaatgassen, of bij het linksafslaan plat. Ging toch per ongeluk?
Tja, en het verkeer moet doorgaan, ook al kost dat 35 kinderen per jaar het leven, maar daar malen de hetero's niet om: zolang ze de pedofielen maar kunnen beschuldigen van slecht voor kinderen ziin.

En kinderen die zelf sex willen met volwassenene?
Die sluiten we gewoon op ter bescherming van henzelf.
"Afwijkend gedrag"noemen we dat gewoon.

En maar lekker doorneuken en kinderen op de wereld gooien natuurlijk, want dat mag gewoon in de heterofascistische sameneleving die zo goed is voor kinderen, maar er elke week eentje doodslaan!

En geen woord over de duizenden kinderen die door westerse soldaten in oorlogen werden platgebombardeerd of verminkt.
Geen woord over kinderen die omkomen bij het achteruitrijden van papa's auto, verdrinken omdat mama liever op mannen let dan op haar eigen kinderen of verbranden omdat de ouders niet genoeg opletten!

Tja, het is een wonderlijke wereld!

Grappig wat er zo al terug te vinden is met http://www.blackle.com

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

postcode loterij

Bericht  iemand op do nov 29 2007, 15:46

Yvon heeft op haar site een soort van postcode loterij,
d.w.z. dat ze op haar site een plaatsnaam & de 4 eerste cijfers van de postcode plaatst in het gebied waar een pedo zou wonen en daar een kaartje bij.
(Ongeveer in het midden van het kaartje, zou dan de bewuste pedo wonen)
Nu zag ik op die site ook een plaatje van de buurt rondom Nijmegen 6523 * zoals ook op deze pagina vermeld.jocolor Mijn adres staat hier niet in het midden, mijn straat naam wordt niet op dit kaartje vermeld, dus hoe kan men mij nu vinden? -> Of klopt het kaartje wel en woond er een concurent? Evil or Very Mad
Dat kun je mij toch niet aandoen, ik wil alle kinderen voor mijzelf. geek

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Piet Pedro heeft het weer verpest...

Bericht  iemand op do nov 29 2007, 18:28

Piet Pedro heeft het weer verpest...

Basketball


ronnnie wrote on Today at 5:15pm:
erg moeilijk idd.
ik wil er graag met je over praten op msn.
kijk naar je mail aub
drunken

Ik zou voorzichtig zijn met info, zeker op msn met een vreemde.
voor je het weet staat de chat ergens on-line. ;-)
king

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Flinke dame zeg!

Bericht  koen124 op do nov 29 2007, 18:32

Nou nou het is toch wat met onze vonne! Kan ze niet gewoon ergens gaan kantklossen of zo? En wat heeft Barbra Bob er nu weer mee te maken. Is ze nu bezig met verschillende hetzes tegen afzonderlijke mensen met persoonlijke seksuele voorkeuren? Overigens zocht ik Barbra bob nog maar die is ineens verdwenen. Zou barbra mij een pb willen sturen?

koen124

Aantal berichten : 6
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Aandacht van Yvon & Visa Versa

Bericht  Ricardo op do nov 29 2007, 19:29

Lol Very Happy

Tja ik ben er ook Razz

Ricardo
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

ha ha

Bericht  iemand op vr nov 30 2007, 02:19

@ koen124, het is geschreven bij 'update',

@ Ricardo, welkom, maar waarom ben je niet 'member' ?

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

whats in a name

Bericht  Bastaard op vr nov 30 2007, 14:57

Wat een toestand weer om iemand die zijn naam heeft veranderd. ik vindt het wel wat hebben zo in de sinterklaas tijd om je naam om te katten naar piet pedro, als hij nu ook nog cadeaus gaat uitdelen, dan ben ik er al helemaal voor. ik zal mijn schoen maar vast gaan zetten.
Zo en mijn eerste post is een feit. En nu weer aan het werk, voordat er iemand over mijn schouder mee gaat zitten kijken. affraid
avatar
Bastaard

Aantal berichten : 4
Registration date : 15-11-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Zo en mijn eerste post is een feit

Bericht  iemand op ma dec 03 2007, 02:40

Zo en mijn eerste post is een feit. En nu weer aan het werk, voordat er iemand over mijn schouder mee gaat zitten kijken. affraid

Heel misschien krijgen we er dan nog een fan bij? king

iemand

Aantal berichten : 101
Registration date : 31-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Aandacht van Yvon & Visa Versa

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum