Intergalactisch Nieuws

Ga naar beneden

Intergalactisch Nieuws

Bericht  Zaza001 op vr okt 19 2007, 23:47

BELANGRIJK: Stel je Positief Op voor de Nieuwe Universele Realiteit

Op dit moment is binnen vele lagen van overheid, media en instituten bekend dat er Buitenaards Contact bestaat en dat deze gebruik maakt van voor ons onbekende , zeer vredelievende technieken. Deze schok moet even worden verwerkt en het zal dan ook niet lang meer duren voor iedereen hiervan op de hoogte is. Het geweten van steeds meer politici en journalisten die geen openheid betrachtten in het verleden, begint nu op te spelen zodat de burger eindelijk de waarheid te horen zal krijgen waar die van nature recht op heeft.


Speciaal voor iedereen die hier niets over hebben geweten of konden weten

Op dit moment openbaren zich wereldwijd (met name in Nederland) Buitenaardse Beschavingen, die in veel gevallen op ons gelijken en zeer vreedzame intenties hebben. Hun komst heeft met het behoud van de Aarde te maken en met het feit dat al het leven in het Universum met elkaar verbonden is. We kunnen eigenlijk concluderen dat het onze familie uit de ruimte is die al veel verder is geevolueerd dan wij en zodoende meer kennis heeft. Ieder mens weet en begrijpt - DAT ER MEER IS - het is nu het moment van de waarheid.


Het dode lichaam van een buitenaards wezen, gevonden in México

Niet alles wat er gebeurt valt direct te verklaren , accepteer het en benader het positief

De komende tijd maken buitenaardse schepen zich in grotere aantallen bekend. Dit gebeurt al op diverse plekken in Nederland en wereldwijd doch helaas wordt wereldwijd het Nieuws over dit Contact nog niet verspreid. Dat betekent in de praktijk dat de dagelijkse contacten met andere dimensies niet waarheidsgetrouw worden weergegeven via krant, radio en TV en dat ook gemeentehuizen die hiervan op de hoogte zijn geen informatie verstrekken.

Gemeentebestuurders weigerden hun medewerking te verlenen aan de media zoals onlangs bij 1VANDAAG. Dit programma wilde daadwerkelijk aandacht besteden aan de Buitenaardse Objecten die zich dagelijks boven Nederland en vele andere plaatsen aan nietsvermoedende burgers laten zien. Dit heeft in vrijwel alle gevallen een helende en zeer positieve invloed op de betrokkenen.


Wat gebeurt er als ik me tegen deze nieuwe realiteit blijf verzetten.

Wat velen niet weten en wat zeer belangrijk is , is dat de energie rond de Aarde aan het verhogen is, dit geeft bij vele mensen lichamelijke klachten waaronder: hartkloppingen, steken in het hoofd, constante vermoeidheid, koude aanvallen, buikloop en lusteloosheid. Dit zijn in veel gevallen tijdelijke klachten maar het heeft ook te maken met het zich openstellen voor andere realiteiten..

Velen begrijpen - DAT ER IETS NIET KLOPT - en worden door de dagelijkse misleiding via onze media en politiek alleen maar verder in verwarring gebracht. Als je weigert je open te stellen voor deze nieuwe realiteit en in de zgn. valse waarheid blijft hangen bestaat er een grote kans dat je fysieke lichaam grote klappen en klachten krijgt. Ontkenning is tegennatuurlijk, dus wees positief.

Wij verzoeken U dan ook om het laatste nieuws over het Buitenaardse Contact via Niburu.nl bij te houden daar wij op dit moment constante informatie binnenkrijgen over het onvermijdelijke Contact wat zich steeds vaker en frequenter aandient. Iedereen die hier meer info over wil hebben wordt verzocht om naar Zuidlaren te komen of Niburu door het land te volgen.


Alle ernstige ziektes kunnen verleden tijd zijn voor iedereen die het wil.

De derde dimensie is een onnatuurlijke dimensie die is gecreeerd m.b.v. desinfo en mind control. De mensen zijn klaar voor een nieuwe realiteit, Buitenaards Contact in Nederland is een feit. Blijf je er niet tegen verzetten en maak kosteloos gebruik van hun onbeperkte kennis om je gezondheid op te krikken. Holistische geneeswijzen zijn ons aangereikt door diverse Buitenaardse Beschavingen.

Deze kunnen we nu gelukkig inzetten om de gezondheid van de bevolking weer te herstellen, en hen weer in contact te brengen met hun Ware Zijn, met hun Essentie. Ernstige en chronische ziektes kunnen verleden tijd zijn voor iedereen die het maar wil! Positiviteit en het focussen op Buitenaards Contact heeft ons naar een frequentie van openheid geleid waardoor volledig Buitenaards Contact zich NU ook groots aandient rond Zuidlaren, Groningen, Helmond, Arnhem enz.enz. en op andere ontelbare plaatsen wereldwijd. De meldingen zijn bijna niet meer bij te houden!

Ziet u ze ook (geregeld) vliegen? Laat het ons weten... bom


http://www.niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=3375%20:o


Laatst aangepast door op do nov 15 2007, 18:03; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Zaza001

Aantal berichten : 59
Location : Somewhere between Mars and Pluto...
Registration date : 02-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

lekker hoor...

Bericht  Admin op za okt 27 2007, 19:33

z'n foto net voor dat je uit gaat eten... pirat

Admin
Admin

Aantal berichten : 138
Registration date : 01-10-07

Profiel bekijken http://vijaybabu.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

alien

Bericht  Zaza001 op di okt 30 2007, 10:27

Nog nooit een gebakken ALIEN gegeten? alien
avatar
Zaza001

Aantal berichten : 59
Location : Somewhere between Mars and Pluto...
Registration date : 02-10-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

lijkt me niet

Bericht  Admin op di okt 30 2007, 14:44

lijkt me niet echt lekker... Very Happy

Admin
Admin

Aantal berichten : 138
Registration date : 01-10-07

Profiel bekijken http://vijaybabu.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Intergalactisch Nieuws

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum