Nederlandse mannen tevreden over hun penis

Ga naar beneden

Nederlandse mannen tevreden over hun penis

Bericht  Vertumnus op ma jan 14 2008, 03:18

Mannen zijn tevreden over hun penis. Hoewel opvallend veel mannen het gevoel hebben dat hun piemel kleiner is dan gemiddeld, laten maar heel weinig mannen een penisverlengende operatie uitvoeren.
Dat zegt uroloog en seksuoloog Mels van Driel vandaag in een interview in deze krant naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek Geheime Delen. Alles wat je er altijd al over wilde weten.
Van Driel noemt dit een opvallend verschil met vrouwen die zich in toenemende mate melden bij de cosmetische industrie om zich een playmate-look te laten aanmeten.
Volgens de Groningse uroloog hebben mannen een goede relatie met hun geslacht. ,,Ze realiseren zich kennelijk dat de penissen van mannen in pornofilms buitensporig zijn. En vrouwen geven mannen waarschijnlijk ook niet het gevoel dat hun lid te klein is.’’
Van Driel raadt mannen die het gevoel hebben dat ze klein bedeeld zijn, altijd aan hun penis onder een andere hoek te bekijken. ,,Meestal zie je hem van bovenaf waardoor het orgaan kleiner oogt dan het in werkelijkheid is.’’
De uroloog schreef het vuistdikke boek over de mannelijke geslachtsorganen uit een levenslange persoonlijke interesse voor ‘weke delen’.
Hij ziet in het Universitair Medisch Centrum Groningen al jarenlang mannen met problemen aan hun geslachtsorganen. Bovendien verzamelt Van Driel literaire teksten over de edele delen.

bron -http://www.ad.nl/diagnose/article1963700.ece
lees ook -http://www.kennislink.nl/web/show?id=135578

Vertumnus

Aantal berichten : 8
Registration date : 14-01-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

lullig 1st postje

Bericht  Admin op ma jan 14 2008, 03:55

Welkom op het forum

Admin
Admin

Aantal berichten : 138
Registration date : 01-10-07

Profiel bekijken http://vijaybabu.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Je eigen kinderen uitlenen

Bericht  Vertumnus op ma jan 14 2008, 22:37

Wie leent er nu zijn kinderen uit aan een vreemd stel? Het is een vraag die Annemiek Reekers (26) en Ferry Brinkman (31) vaak verwachten te krijgen wanneer BNN het programma ‘Baby te huur’ gaat uitzenden.
Het echtpaar uit Zuidland gaf hun kinderen Eline (3) en Kirsten (1) voor een paar dagen uit handen aan een jong koppel, dat aan kinderen wil beginnen. ,,Nee, daar kregen we geen geld voor,’’ vertellen ze lachend in hun woonkamer boven hun snackbar in het dorp Zuidland op Voorne-Putten.
,,We zijn zelf op jonge leeftijd ouder geworden en weten wat er allemaal bij komt kijken,’’ zegt Annemiek. Voor Maud en Sander uit Groningen, die een paar dagen voor Eline en Kirsten moesten zorgen, is dit nieuw. ,,Daarom wilden we graag meedoen,’’ zegt het stel, ,,om te laten zien welke verantwoordelijkheid kinderen met zich meebrengen. Je bent toch een groot deel van je vrijheid kwijt.’’ Annemiek en Ferry leverden met een goed gevoel hun meisjes af. ,,Als we het idee hadden dat de veiligheid niet goed was, hadden we nooit meegedaan. Maar er was constant een nanny aanwezig in huis.’’
De ouders konden 24 uur per dag via camera’s meekijken in het huis en eventueel ingrijpen. Ze sliepen zelf een paar huizen verder, iets wat de jonge koppels niet wisten. Door de camera’s zagen Annemiek en Ferry aandoenlijke tafereeltjes Eline zei tegen de cameraman: "Jij maakt ook steeds foto’s."

bron -http://www.ad.nl/cultuur/article1965842.ece

Vertumnus

Aantal berichten : 8
Registration date : 14-01-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Nederlandse mannen tevreden over hun penis

Bericht  Jammer op di jan 15 2008, 01:58

gek gekker gekst...je kinderen uitlenen op deze manier is het gekst,althans naar mijn maatstaven.....mediageil?
Admin, je reactie op penispost is grandioos.....ook gek maar van de leuke gek...lang leve alle leuke gekken...
avatar
Jammer

Aantal berichten : 1
Registration date : 28-12-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Student kraakt vernieuwde ov-chipkaart voor enkeltjes

Bericht  Vertumnus op di jan 15 2008, 08:27

De ov-chipkaart voor ‘enkele reizen’ is voor de tweede maal gekraakt. Roel Verdult, student van de Radboud Universiteit Nijmegen, is erin geslaagd de kaart te kopiëren in een kastje ter grootte van een mobiele telefoon. Dat kastje is zo geprogrammeerd dat het in staat is de toegangsapparatuur van de ov-chipkaart, waarmee op dit moment in Rotterdam en Amsterdam wordt geëxperimenteerd, voor de gek te houden, zo demonstreerde hij voor RTL Nieuws.
Een jaar geleden slaagden Amsterdamse studenten er ook al in het kaartje te kraken. Het gat in de beveiliging dat zij blootlegden, is inmiddels gedicht door de maker van het systeem, TransLink Systems. Een woordvoerder zegt dat ook nu weer het gat zal worden gedicht, en dat de kraker daaraan zal meewerken.
Maar volgens onderzoeker Wouter Teepe van de Radboud Universiteit in Nijmegen is het maar de vraag of het nieuwe gat net zo makkelijk te dichten is als het oude. Bovendien maakt Trans Link Systems volgens hem een essentiële fout. ‘Ze moeten al hun beveiligingsmaatregelen openbaar maken. Pas dan zal blijken of ze goed genoeg zijn om de hackers te weerstaan.’
Vorige week werd al duidelijk dat de ov-chipkaart voor langduriger gebruik op het punt staat te worden gekraakt. De beveiligingsproblemen leiden tot verdere vertraging in de invoering van de chipkaart.
VVD-Kamerlid Paul de Krom wil deze week een hoorzitting in de Tweede Kamer met experts en betrokken partijen, over de veiligheid van de ov-chipkaart. Ook wil hij een debat met staatssecretaris Huizinga van Verkeer.

bron: http://www.volkskrant.nl/binnenland/article494804.ece/Student_kraakt_vernieuwde_ov-chipkaart_voor_enkeltjesfoto bron: http://www.rtl.nl/(vm=/actueel/rtlnieuws/opmerkelijk/)/system/video/html/components/actueel/rtlnieuws/miMedia/2008/week03/ma_1930_ovchipkaart.avi_plain.xml

Vertumnus

Aantal berichten : 8
Registration date : 14-01-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Cecchini

Bericht  Vertumnus op wo jan 16 2008, 20:47

Half miljoen ballen rollen van Spaanse Trappen


Honderdduizenden felgekleurde ballen stroomden woensdag de Spaanse Trappen in Rome af. Het is de nieuwste stunt van de kunstenaar die maanden geleden het water in de Trevifontein rood kleurde. Het spektakel verblufte de voorbijgangers, die massaal foto's namen en de ballen verzamelden als souvenir. De politie moest de trappen tijdelijk afzetten.

Televisiebeelden laten zien hoe Graziano Cecchini en zijn helpers met drie vrachtwagens aankomen bovenaan de trappen en daar honderden zakken met rode, groene, gele en blauwe ballen legen. De ballen stuiteren naar beneden en eindigen voor een deel in de boot van de Barcaccia-fontein. Straatvegers ruimen later de ballen op en verwijderen strepen van de trappen.

Cecchini zei op het Italiaanse journaal TG5 dat hij een half miljoen ballen had uitgestrooid. Hij gebruikt kunst 'als je het kunst mag noemen' om 'onze malaise te benadrukken'. De kunstenaar en drie handlangers werden gearresteerd. Na de stunt in de Trevifontein is de politie een onderzoek begonnen naar Cecchini, die verdacht wordt van het beschadigen van historische gebouwen.

bron: http://www.depers.nl/Opmerkelijk/?ID=162398

Vertumnus

Aantal berichten : 8
Registration date : 14-01-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Nederlandse mannen tevreden over hun penis

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum